lauantai 10. lokakuuta 2009

YÖelämä

Paikka: Huone 102, tuttuvallisemmin sairastupa.
Tunnelma: odottava
Terveyden tila: Mahat kiertää kilpaa rallia, yksi kuumeilee ja toisen jalat on ruvilla

Toinen herää neljästi yössä ottamaan särkylääkettä ja käy säännöllisesti yskimässä vessassa (molemmilla päillä). Yö siis alkaa sitten ku koiradisco alkaa. Vaatetta on käytössä melkeimpä enemmän ku suomessa koska palelee (siis täällä saunassa) ja vieressä köllöttää kaksi kappaletta kuumemittareita. Voittaja on se joka antaa korkeamman lukeman.

Toinen malttaa aamuun asti ja käy sitten lähettämässä omat terveisensä Mr. Hankeylle ja päivällä sitten tasottaa tilannetta telomalla jalkansa astumalla laattojen väliin (joka on noin 20 cm) ja suoraan ojaan, siis toinen jalka vaginaa myöten siellä laattojen välissä. Ei nolo ollenkaan.

Täällä sairastuvalla on porukka sairastanut enemmän kuin muut yhteensä, asukkaiden mielestä huone on kirottu, kanssamatkustajien mielestä on vain kyse karmasta. Kysympähän vain että mitä me ollaan muka taas tehty hä? Ollaan iha tuon paikallisen yksityissairaalan kanta-asiakkaita ja toisella on jopa suora numero sairaalan johtavalle lääkärille. Tänään tämä lääkäri yritti jo vihjailla että eikö me voitais jo jatkaa matkaa jonku toisen vastuulle. Vois alkaa kerään leimoja alennuskorttiin. Jumankekka.

Teemabiisi: Ikävä lokakuu

2 kommenttia:

  1. Tsemppiä sinne YÖkoettelemuksiin. Hyvä että Umbrella tuli perille. ;)

    -aapi

    VastaaPoista
  2. voi tiina rakas!!!ikävä lokakuu on iha meiän kiiminki-biisi :D :D

    VastaaPoista